T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI

TÜM DUYURULAR

GÜNCEL

EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİLGİ İŞLEM MERKEZİNDE BULUNAN KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞININ ARIZALI OLAN PARÇALARININ DEGİŞTİRİLİP DEVREYE ALINMASI İŞİ Sonuçlanmıştır.

Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığınca hizmet alımına çıkılan ve Üniversitemiz sayfasında yayınlanan "EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİLGİ İŞLEM MERKEZİNDE BULUNAN KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞININ ARIZALI OLAN PARÇALARININ DEGİŞTİRİLİP DEVREYE ALINMASI İŞİ" 4734 sayılı Kanunu'nun 22/d bendine göre gerçekleştirilmiş olup söz konusu alım işi toplam 46.150,00 ₺ (KDV Hariç) bedelle MAX ENERJİ fi...

16Ağustos
GÜNCEL

Nusaybin ilçemizde yapımı devam eden Meslek Yüksekokulunun çalışmaları incelendi.

Daire Başkanımız Sayın Hüsamettin ATLI; Yapım Şube Müdürü Mehmet DOĞAN ve teknik personellerle birlikte Nusaybin ilçemizde yapımı devam eden Meslek Yüksekokulunun çalışmalarını yerinde inceledi.

4Ağustos
GÜNCEL

Midyat ilçemizde yapımı devam eden Sanat ve Tasarım Fakültesi Binasının çalışmaları yerinde incelendi.

Daire Başkanımız Sayın Hüsamettin ATLI; Yapım Şube Müdürü Mehmet DOĞAN ve teknik personellerle birlikte Midyat ilçemizde yapımı devam eden Sanat ve Tasarım Fakültesi binasının çalışmalarını yerinde inceledi.

3Ağustos
GÜNCEL

Daire Başkanımız Sayın Hüsamettin ATLI, kampüs yerleşkesinde devam eden peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.

Daire Başkanımız Sayın Hüsamettin ATLI, Peyzaj Şube Müdürü Muhammed BOZAN ile birlikte kampüs alanı içindeki peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi.

28Temmuz
GÜNCEL

Daire Başkanımız Hüsamettin ATLI, yapımı devam eden Merkezi Derslik Binasında incelemelerde bulundu.

Daire Başkanımız Sayın Hüsamettin ATLI; kampüs yerleşkesinde bulunan ve yapımı devam eden Merkezi Derslik Binasını denetleyerek, ilgili işin son durumu hakkında Yapım Şube Müdürü Mehmet DOĞAN'dan bilgi aldı.

25Haziran