T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ

Mezopotamya'da İnanç Turizmi ve Turist Rehberliği Paneli Gerçekleştirildi

Topluluğumuz tarafından 9 Kasım 2023 tarihinde "Mezopotamya'da İnanç Turizmi ve Turist Rehberliği" Paneli gerçekleştirildi. Turist Rehberleri Odaları Birliği (TUREB) Başkanı Hakan EĞİNLİOĞLU ve Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkan V. Yakup BEDLEK’in katılımıyla gerçekleştirilen panelde, Mardin ve Mezopotamya’da inanç turizminin bugünü ve geleceği değerlendirilerek, turist rehberliği mesleğine dair konular ele alındı. Topluluk Akademik Danışmanı Arş. Gör. Onur AKGÜL'ün moderatör olduğu panelde, Topluluk üyelerimiz yoğun katılım gösterdi. Öğrencilerden gelen soruların ardından panel sonlandı.

Daha sonra panelistlerimize, Turizm Fakültesi Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Serkan YİĞİT ve Turizm Rehberliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Abdulvahap ALTÜRK tarafından plaket takdim edildi.

T.C. Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü