Hızlı Menü
AKADEMİK TAKVİM
ARTUKLU 360
ÖĞR. BİLGİ SİST.
EBYS
E-MAİL
AKADEMİK CV İND.
KÜTÜPHANE
TR
English
KurdÎ
عربي
T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ
T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ
Menü
×
HAKKINDA
TARİHÇE
MİSYON VE VİZYON
ORGANİZASYON ŞEMASI
YÖNETİM
DEKAN
DEKAN YARDIMCILARI
FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
FAKÜLTE KURULU
İDARİ KADRO
BÖLÜMLER
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
TURİZM REHBERLİĞİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
REKREASYON YÖNETİMİ
ÖĞRENCİ
ÖĞRENCİ DANIŞMAN LİSTESİ
İŞBAŞINDA MESLEKİ EĞİTİM
İSTEĞE BAĞLI STAJ
MEZUN ÖĞRENCİ SAYILARI
MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
BOLOGNA SÜRECİ
ERASMUS+ İKİLİ ANLAŞMALAR
ERASMUS+
FARABİ
MEVLANA
BOLOGNA
KALİTE
GÖREV DAĞILIMLARI
GÖREV TANIMLARI
İŞ AKIŞ ŞEMALARI
KALİTE KOMİSYONU
MEVZUAT
BİRİM WEB SORUMLUSU
PROSESLER
BİRİM FAALİYET RAPORU
BİRİM FAALİYET PLANI
UYGULAMA ALANLARI
Turizm Fakültesi D.S.İ.
Kasımiye Medresesi
Uygulama Oteli (Şahtana Konağı)
Odalarımız
Teras Cafe Restoran
Rezervasyon
Uygulama Restoranı (Gurme Restoran)
Kampüs Glütensiz Kafe (Türkiye’nin İlk Kampüs Glütensiz Kafesi)
Ürünler
Fotoğraf Galerisi
Faaliyetler
Glutensiz Yaşam
Uygulama Mutfağı
BELGE & FORM
ÖĞRENCİ FORMLARI
ENSTİTÜ FORMLARI
İDARİ FORMLAR
KARAR FORMLARI
İLETİŞİM
/
MEZUN ÖĞRENCİ SAYILARI
T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
ÖĞRENCİ
ÖĞRENCİ DANIŞMAN LİSTESİ
İŞBAŞINDA MESLEKİ EĞİTİM
İSTEĞE BAĞLI STAJ
MEZUN ÖĞRENCİ SAYILARI
MEZUN BİLGİ SİSTEMİ
BOLOGNA SÜRECİ
ERASMUS+ İKİLİ ANLAŞMALAR
ERASMUS+
FARABİ
MEVLANA
BOLOGNA
MEZUN ÖĞRENCİ SAYILARI
Bölüm
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Turizm İşletmeciliği
Turizm Rehberliği
Konaklama İşletmeciliği
Toplam
GENEL TOPLAM
Program
NÖ
İÖ
NÖ
NÖ
NÖ
NÖ
İÖ
2021-2022
31
-
3
-
1
35
-
35
2020-2021
13
-
-
-
8
21
-
21
2019-2020
-
-
-
-
20
20
-
20
2018-2019
-
-
-
1*
10
11
-
11
2017-2018
-
-
-
-
14
14
-
14
2016-2017
-
-
-
-
15
15
-
15
2015-2016
-
-
-
-
16
16
-
16
2014-2015
-
-
-
-
22
22
-
22
Toplam
44
-
3
1
106
154
-
GENEL TOPLAM
44
3
1
106
154
154
* Ön Lisans mezunu
T.C. Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü