Hızlı Menü
AKADEMİK TAKVİM
ÖĞR. BİLGİ SİST.
EBYS
E-MAİL
AKADEMİK CV İND.
KÜTÜPHANE
TR
English
Kurdi
عربي
T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ
T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
TURİZM FAKÜLTESİ
Menü
×
HAKKINDA
TARİHÇE
MİSYON VE VİZYON
ORGANİZASYON ŞEMASI
YÖNETİM
DEKAN
DEKAN YARDIMCILARI
FAKÜLTE YÖNETİM KURULU
FAKÜLTE KURULU
İDARİ KADRO
BÖLÜMLER
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
REKREASYON YÖNETİMİ
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ
TURİZM REHBERLİĞİ
ÖĞRENCİ
ERASMUS+
FARABİ
MEVLANA
BOLOGNA
KALİTE
GÖREV DAĞILIMLARI
GÖREV TANIMLARI
İŞ AKIŞ ŞEMALARI
KALİTE KOMİSYONU
MEVZUAT
BİRİM WEB SORUMLUSU
İLETİŞİM
BELGE VE FORMLAR
ÖĞRENCİ FORMLARI
ENSTİTÜ FORMLARI
İDARİ FORMLAR
KARAR FORMLARI
/
Kalite Komisyonu
T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ
KALİTE
GÖREV DAĞILIMLARI
GÖREV TANIMLARI
İŞ AKIŞ ŞEMALARI
KALİTE KOMİSYONU
MEVZUAT
BİRİM WEB SORUMLUSU
Kalite Komisyonu
KALİTE KOMİSYONU
1. Prof. Dr. Serhat HARMAN - BAŞKAN
2. Dr. Öğr. Üyesi Semra GÜRBÜZ (Gastronomi ve Mutfak Sanatları)-ÜYE
3. Dr. Öğr. Üyesi Aslı GÜNGÖR (Gastronomi ve Mutfak Sanatları)-ÜYE
4. Dr. Öğr. Üyesi Betül KODAŞ (Turizm Rehberliği)- ÜYE
5. Dr. Öğr. Üyesi Davut KODAŞ (Turizm İşletmeciliği)- ÜYE
6. Ercan AKIN (Fakülte Sekreteri)- ÜYE
T.C. Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü