T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI

EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİLGİ İŞLEM MERKEZİNDE BULUNAN KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞININ ARIZALI OLAN PARÇALARININ DEGİŞTİRİLİP DEVREYE ALINMASI İŞİ Sonuçlanmıştır.

Üniversitemiz Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığınca hizmet alımına çıkılan ve Üniversitemiz sayfasında yayınlanan "EDEBİYAT FAKÜLTESİ BİLGİ İŞLEM MERKEZİNDE BULUNAN KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAĞININ ARIZALI OLAN PARÇALARININ DEGİŞTİRİLİP DEVREYE ALINMASI İŞİ" 4734 sayılı Kanunu'nun 22/d bendine göre gerçekleştirilmiş olup söz konusu alım işi toplam 46.150,00 ₺ (KDV Hariç) bedelle MAX ENERJİ firmasının uhdesinde kalmıştır. İlgililere duyurulur.