T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü

MAÜ-YÖS 2022-1 Sınav Sonuçları Açıklandı

MAÜ-YÖS 2022/1 Sınav Sonuçları Açıklandı.

MAÜ-YÖS Sınav sonucunuzu öğrenmek için aşağıdaki linkten, kullanıcı adı (Başvuru yaparken girdiğiniz Kimlik no veya Pasaport No) ve şifreniz ile “Başvurularım” kısmından Sonuç Belgenizi ve Cevap Kağıdınızı görüntüleyebilirsiniz.

MAÜ YÖS 2022/1 Sınav Sonuçları için TIKLAYINIZ.

MAÜ YÖS 2022/1 Cevap Anahtarı İçin TIKLAYINIZ.

Şifrenizi hatırlamıyorsanız, “Şifremi Unuttum’’ kısmından şifrenizi öğrenebilirsiniz.

Sınav sonuçlarına 5 iş günü içinde aşağıdaki form doldurularak itiraz edilebilir. Mail ile yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

SINAV SONUCU İTİRAZ FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

İtirazların değerlendirilebilmesi için, adayların, '"TR67 0001 2001 4970 0005 1000 10 - Hesap Adı: Mardin Defterdarlığı Muhasebe Müdürlüğü'' Iban numaralı banka hesabına 25 TL yatırmaları gerekmektedir. Dekont'un gönderilen emaile eklenmesi gerekmektedir. Dekont ibraz etmeyen adayların itirazları değerlendirmeye alınmayacaktır.