T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü

MAÜ-YÖS 2020/2 Sınav Sonuçları Açıklandı

MAÜ-YÖS 2020/2 sınav sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonucunuzu öğrenmek için aşağıdaki linkten, kullanıcı adı ve şifreniz ile sonuç belgenizi görüntüleyip, yazdırabilirsiniz.

Sonuç açıklama linki: http://basvuru.artuklu.edu.tr/BasvuruArtuklu/Sonuclar.aspx

Şifrenizi hatırlamıyorsanız, Şifremi Unuttum’’ kısmından şifrenizi öğrenebilirsiniz.

Sınav sonuçlarına itirazlar, sonuçların ilanından itibaren 5 iş günü içinde uok@artuklu.edu.tr email adresine yapılabilir.

İtirazların değerlendirilebilmesi için, adayların, ''Mardin Artuklu Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü'nün TR 4300 0100 0092 6341 8954 5001'' Iban numaralı banka hesabına 25 TL yatırmaları gerekmektedir. Dekont'un gönderilecek olan itiraz emailine eklenmesi gerekmektedir. Dekont ibraz etmeyen adayların itirazları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sistem ile ilgili karşılaştığınız teknik sorunları fatihozdemir@artuklu.edu.tr adresine bildirebilirsiniz.

Mardin Artuklu Üniversitesi

Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü