T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ TÜRKPATENT Bilgi ve Doküman Birimi

MAÜ TÜRKPATENT Bilgi ve Doküman Birimi MAUSEM İşbirliğiyle Mardin Esnafına Marka Tescili Konulu Bilgilendirme Etkinliği Düzenliyor

Mardin Artuklu Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren TÜRKPATENT Bilgi ve Doküman Birimi, 10 Ağustos 2022, saat 16:00 ' da Mardin Sanat Merkezinde 'Marka Tescil Süreçleri' ile ilgili bilgilendirme etkinliği yapacaktır. Birim Müdürü Sayın Öğr. Gör. Hanife YEŞİLYURT tarafından gerçekleştirilecek etkinlikte katılımcılara 'Marka nedir, Bir marka nasıl olmalıdır, Markanın üstünlükleri, Kişiler kendi markalarını nasıl tescil edebilir ya da ettirebilirler, Marka tescili ret nedenleri ve Marka tescil süreçleri' hakkında detaylı bilgiler verilecektir. Etkinliğe markasını tescil etmek/ettirmek isteyen tüm esnaf katılabilecektir.