T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uyg. ve Arş. Merkezi (MAÜ-TÖMER)

Uluslararası Öğrenciler için "Türkçe Yeterlilik Sınavı" yapılacaktır.

MAÜ-TÖMER’DEN DUYURU

MAÜ-TÖMER tarafından üniversitemizdeki lisans ve önlisans bölümlerinde okumaya hak kazanan tüm yabancı öğrencilere yönelik Türkçe Yeterlilik Sınavı yapılacaktır. Kayıt yapacak tüm yabancı öğrencilerin bu sınava katılımı zorunludur. İlgili mevzuata göre bu sınava katılmayan öğrencilerin kayıtları geçersiz sayılacaktır. Sınavdan alınan sonuca göre öğrenciler,  Tömer’deki seviye gruplarına kaydedilecektir. Sınavda kimlik veya pasaport ibraz etmek zorunludur.

Tarih: 17/09/2020

Saat:13:00

Yer: Mardin Artuklu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Ana Bina

ANNOUNCEMENT FROM MAÜ-TÖMER

MAÜ-TÖMER will organise the Turkish Proficiency Exam for all international students who are eligible to study in undergraduate and associate degree programmes in our university. Participation in this exam is mandatory for all new enrolled international students. According to the relevant legislation, the registration of students who do not take this exam will be voided. According to the exam results, students will be enrolled in the level groups in MAÜ-TÖMER. It is mandatory to present an ID card or passport when coming to the exam.

Date: 17/09/2020

Time: 13:00

Venue: Mardin Artuklu University, Faculty of Letters, Main Building

إعلان من MAÜ-TÖMER

سيعقد MAÜ-TÖMER امتحان الكفاية للغة التركية لجميع الطلاب الأجانب الذين يحق لهم الدراسة في المعاهد والكليات والفروع المنتمية إلى الجامعة. يُطلب من جميع الطلاب الأجانب الذين سيقومون بالتسجيل حضور هذا الاختبار. وطِبقًا للقوانين ذات الصلة، فإن الطالب الذي لا يخضع لهذا الاختبار لا يحق له التسجيل في الجامعة. وسيتم توزيع الطلاب على مستويات بحسب نتائج امتحان ال تومر (TÖMER).

يجب إبراز بطاقة الهوية أو جواز السفر أثناء الامتحان.

التأريخ: 17/09/2020

الساعة: 13:00