T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uyg. ve Arş. Merkezi (MAÜ-TÖMER)

TÖMER’E KAYIT YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

MAU-TÖMER Türkçe Kursları A1, A2, B1, B2 ve C1 seviyelerinde başlıyor.

Yabancılar için Türkçe derslerimiz 15 Kasım 2023'de başlayacaktır.

TÖMER’e kayıt yapacak öğrencilerimiz 23.10.2023 tarihinden itibaren kayıt yapabileceklerdir. TÖMER’deki Türkçe eğitimi, tercihe göre, hem çevrim içi hem de yüz yüze yapılacaktır. Gerekli belgeler TÖMER e-mail adresine gönderildiği takdirde başvurular online olarak da gerçekleştirilebilecektir.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Pasaport veya kimlik fotokopisi

2. Banka Dekontu

İban No: TR56 0001 2001 4970 0005 1000 14

Alıcı Adı: Mardin Artuklu Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü / Şube Adı: Mardin / Her kur için 2000 TL yatırılacaktır.

3. Tömer kayıt başvuru formu

Başvuru formunu doldurup imzalayınız. / Dersi çevrim içi (online) veya yüz yüze almak istediğinizi formda mutlaka belirtiniz.

Bu belgeleri, mautomer@artuklu.edu.tr e-mail adresine gönderiniz

Birim İletişim No ve Dahili Numaraları : 0482 213 40 02 / 1900

لاهتمام طلابنا الذين سيسجلون بـ (TÖMER)

تبدأ دورات التركية TÖMERMAÜ- في المستويات A1 و A2 و B1 و B2 و .C1

ستبدأ دروسنا التركية للأجانب في 15 نوفمبر 2023.

سيتمكن الطلاب الذين سيسجلون في TÖMER من التسجيل اعتبارًا من 23.10.2023. سيتم إجراء التعليم التركي في TÖMER عبر الإنترنت ووجهاً لوجه، حسب الترجيح. يمكن أيضًا تقديم الطلبات عبر الإنترنت إذا تم إرسال المستندات المطلوبة إلى عنوان البريد الإلكتروني .TÖMER

المستندات المطلوبة للتسجيل

1. نسخة من جواز السفر أو الهوية

2. إيصال البنك

رقم الآيبان TR56 0001 2001 4970 0005 1000 14 :(İBAN)

اسم المستلم: Mardin Artuklu Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü / اسم الشعبة : / Mardin سيتم إيداع 2000 ليرة تركية لكل مستوًى.

3. استمارة طلب تسجيل TÖMER

املؤوا ووقعوا استمارة الطلب. / يرجى الإشارة في الاستمارة إلى أنكم تريدون أن تأخذوا الدروس عبر الإنترنت أو وجهًا لوجه.

أرسلوا هذه المستندات إلى عنوان البريد الإلكتروني  mautomer@artuklu.edu.tr