TÜRK MUTFAĞININ DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TÜRK MUTFAĞININ DÜNÜ, BUGÜNÜ VE YARINI SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Fakültemiz Türk Mutfağı Haftası kapsamında, Gaziantep Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ceyhun UÇUK ile "Türk Mutfağının Dünü, Bugünü ve Yarını" konulu söyleşiyi gerçekleştirdi. Çevrimiçi ortamdan gerçekleştirilen söyleşide Türk mutfağının geçmişten günümüze kadar tarihsel sürecini ve geleceğini ele alan Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun UÇUK, sunumunun ardından katılımcılara soru sorarak, doğru cevap veren bir öğrencimize kitabını hediye etti.