T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ

FAKÜLTEMİZİN 2022-2023 GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Fakültemizin öğretim üyeleri ve öğretim elemanları ile 2022-2023 Güz Dönemi Akademik Değerlendirme Toplantısı yapılmıştır. Toplantıyı yürüten Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serhat HARMAN, değerlendirmeye geçmeden önce, 2022 yılı içerisinde uluslararası indeksli dergilerde yayın yaparak bilimsel gelişmeye katkı sağlayan öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Faruk SEYİTOĞLU'na, Doç. Dr. Kadir ÇAKAR'a, Dr. Öğr. Üyesi Betül KODAŞ'a, Dr. Öğr. Üyesi Davut KODAŞ'a, Dr. Öğr. Üyesi Serkan YİĞİT ve Dr. Öğr. Üyesi Şehmus AYKOL'a teşekkür belgesi takdim etmiştir. Ardından Fakültemizin güz dönemi içinde yapmış olduğu faaliyetlere dair genel değerlendirmeler yapılmıştır. Değerlendirmenin ardından bahar döneminde verilecek derslerle alakalı planlamalar yapılarak toplantı sona ermiştir.