Ailelerin yaşadıkları olumsuz duyguların etkisini silmek için düzenlenen çalışmalar kapsamında Üniversitemiz Turizm Fakültesi ve Mardin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü işbirliğinde ailelere yönelik Mardin şehir gezisi düzenlendi.
Misafir ailelerin moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla düzenlenen Mardin gezisinde Kasımiye Medresesi, Tarihi Mardin Çarşısı, Ulu Cami, Mardin Evleri, Üniversitemiz Uygulama Oteli olarak hizmet veren Eski PTT Binası gezildi. Gezide, Fakültemizin hocaları ailelere eşlik ederek rehberlik yaptılar.
Misafir ailelerimize moral kaynağı olmak ve yaşadıkları zor günlerin etkisinden kurtulmalarını sağlamak için gezileri programladıklarını belirten Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Serhat Harman, Mardin şehir gezilerinin devam edeceği bilgisini verdi.