T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ TARİH BÖLÜMÜ

BÖLÜMÜMÜZDE MEZUNİYET SEVİNCİ YAŞANDI

Tarih bölümü mezuniyet töreni, Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlendi.

İsrail’in Gazze’de sürdürdüğü işgal ve öldürülen on binlerce insanın anısına müziksiz ve sade törenlerle gerçekleştirilen mezuniyet törenine; Rektörümüz ve bölüm öğretim üyemiz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar ile birlikte üniversitemiz yönetimi, öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve öğrencilerimizin aileleri katıldı.

Bölümü dereceyle bitiren öğrencilerimize Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ekrem Akman tarafından başarı belgeleri verildi.

“Ahlak Bilgi Üretim” iklimimizde yetişen öğrencilerinin üniversitemizin mezunu olmalarının yanında çok yönlü gelişmiş, donanımlı, toplumsal olaylara duyarlı, onurlu ve mutlu olarak geleceğe başarıyla yürüyeceklerini belirten Rektör Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, bütün öğrencilere üniversitemiz diplomalarıyla başarılı bir gelecek diledi.