T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SAVUR MESLEK YÜKSEKOKULU

BANKACILIK PRATİĞİ SÖYLEŞİSİ

SÖYLEŞİ “Bankacılık Pratiği”

Yüksekokulumuz Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanlığı tarafından 11.12.2019 tarihinde düzenlenen ‘Bankacılık Pratiği’ adlı söyleşimiz Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Faruk DÜŞÜNCELİ, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Oktay GÖKASLAN, Yüksekokul Sekreteri Mahmut SANCAR, Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ahmet AKATAK, Ziraat Bankası Savur Şube Müdürü Ali KARTAL, Ziraat Bankası Savur Şube Personeli Doğan GÜNEŞ ve Şehmus KABAK, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğrencilerinin katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Ziraat Bankası Savur Şube Müdürü Ali KARTAL söyleşide, yüksekokul öğrencilerinin bankacılık mesleğinde kariyer imkânları, bankalarda önlisans öğrencilerinin istihdam olanakları, bankacılık mesleğinin avantajları, mesleki donanımın gerekliliği gibi konular hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencilerinin merak ettikleri soruların yanıtlanmasıyla beraber, İş hayatının zor tarafları ve bu zorlukları aşabilmek için öğrencilerin aldıkları eğitimin öneminin vurgulandığı söyleşi güzel bir atmosferde son buldu.