T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

Üniversitemiz İle Vakıflar Genel Müdürlüğü İşbirliğinde Kampüsümüz Merkezi Yemekhanesinde Ramazan Ayı Boyunca İftar Programı Düzenlendi

Üniversitemiz ile Vakıflar Genel Müdürlüğü işbirliğinde kampüsümüz merkezi yemekhanesinde ramazan ayı boyunca iftar programı düzenlendi. Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanımız Mehmet Bayar tarafından koordine edilen iftar programlarına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

İslami İlimler Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdurrahman Ensari, İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Abdulaziz Kıranşal, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Basri Savaş, İslami İlimler Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Cüneyt Gökçe, Manevi Danışman Mahmut Yiğit gibi alan uzmanları iftar programına konuk olarak, orucun beslenme alışkanlıklarına faydası; İslam, zaman ve sıhhatin önemi; maneviyatın hayatımızdaki yeri ile kuranın evrensel mesajlarından kesitler sunarak ramazanın manevi ruhunu gençlerle beraber yaşadılar.

Mardin Valiliği Vali Yardımcısı Abdullah Demirdağ, Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Reşit Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yılmaz Demirhan, Vakıflar Diyarbakır Bölge Müdürü Hakan Demir, Genel Sekreterimiz Eyyüp Birkan, Genel Sekreter Yardımcısı Ender Altun ve Fen Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yusuf Doğan iftar etkinliklerimizin düzenlendiği kampüs merkezi yemekhanemizi ziyaret ederek hem öğrencilerimizle sohbet ettiler hem de iftarlarını samimi bir ortamda birlikte açtılar.

Sağlık Kültür ve Spor Şube Müdürümüz Mehmet Fidan tarafından okunan Kuranı Kerim Tilaveti, Dua ve Ezan ile başlayan iftar programı yine kendisi tarafından sunulan ilahi dinletisiyle son buldu.

Bayram tatili öncesi düzenlenen son iftar programında SKS Daire Başkanımız Mehmet Bayar, Şube Müdürümüz Mehmet Fidan, Beslenme Hizmetleri Müdürümüz Ahmet Aydoğan ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Bağış öğrencilerin bayramlarını kutlayarak  şeker ikram ettiler.