T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanları Şehrimizi ve Üniversitemizi Ziyaret Ettiler

Boğaziçi Üniversitesinden Kasım Mantarcı, Hacettepe Üniversitesinden Hülya Köse, İstanbul Cerrahpaşa Üniversitesinden Mete Burak Sönmez, Konya Teknik Üniversitesinden Ali Ziya Yalçınkaya, Ardahan Üniversitesinden Havva Vanlı, Kırklareli Üniversitesinden Caner Yahya Boyar’ın yer aldığı 6 Üniversitenin Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanları şehrimize ve üniversitemize ziyaret gerçekleştirdiler.

Üniversitemiz SKS Daire Başkanı Mehmet Bayar ve Kültür ve Spor Şube Müdürümüz Mehmet Fidan; farklı dinlerin bir arada yer aldığı güzel ve tarihi bir dünya, büyülü bir şehir olan Mardin’in tarihi ve doğal zenginliklerini tanımalarında konuklarımıza eşlik ettiler.

Daire Başkanımız Bayar konuklarımıza kampüs alanını gezdirdikten sonra makamında ağırladı. Üniversitelerin SKS Daire Başkanlıklarının daha çok öğrencileri odak noktası olarak almalarından dolayı kültür alışverişinde birim olarak etkili oldukları ve bu noktada üniversiteler arasında faaliyetlerin geliştirilmesi adına fikir alışverişinde bulundular.

Konuklarımız, Daire Başkanımız Bayar’a misafir perverliklerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler. Karşılıklı hediye takdimi ve sonrasında çekilen hatıra fotoğrafları ile ziyaret son buldu.