T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

Konservatuar Yarı Zamanlı Sertifika Programı

Mardin Artuklu Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MAUSEM) tarafından Konservatur Yarı Zamanlı Eğitim Programı düzenlenmektedir. Dr.Öğr.Üyesi Tuba AKKAYA , Dr.Öğr.Üyesi Eldar İMRAHİMOĞLU ve Dr.Öğr.Üyesi Yakup ÖZDALGA tarafından verilecek olan eğitim programı 5. 6. 7.ve 8. Sınıf öğrencilerine yöneliktir. Eğitim toplam 504 saatten oluşmakta olup 1. dönem 14 Hafta ve 84 saatten oluşmaktadır. 1. dönem için program ücreti 3.000 TL' dir.
Program sınav tarihi 18 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. (Son başvuru tarihi 15 Eylül 2023)
Katılımcı her dönem sonunda yapılan değerlendirme sınavı ile başarılı olma durumuna göre o dönemin katılım belgesini alarak bir üst döneme geçebilmektedir. Her dönem ücreti dönem başlamadan 2 hafta önce güncellenerek yeni program başvuruya açılacaktır.

Ön kayıt için formu doldurmanız gerekmektedir.

Teşekkür ederiz

MASUEM

Eğitim Ön Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

Detaylı Bilgi ve Program Afişi İçin Tıklayınız.