T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ PROJELER KOORDİNASYON OFİSİ

TÜBİTAK 1512 Bireysel Genç Girişim (BİGG) Tanıtım Etkinliği

Medipol Üniversitesi Girişimcilik Merkezi ve Mardin Artuklu Üniversitesi Proje Koordinasyon Ofisi iş birliği ile TÜBİTAK 1512 BİGG tanıtım etkinliği düzenlendi.

Teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerinin katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüşebilmesi için, girişimcilerin fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerini destekleyen BİGG Programı, Medipol Üniversitesi Girişimcilik Merkezi tarafından tanıtıldı.

Mardin Artuklu Üniversitesi öğrenci ve akademisyenlerinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte başvuru şartlarından desteklenecek tematik alanlara ve programın uygulanması aşamalarına kadar birçok konuda bilgi verildi.

BIGG Programı 29 Temmuz 2021 tarihine kadar tüm öğrenci, mezun ve akademisyenlerin başvurularına açılmıştır.