T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI

UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVI SONUCU (11.03.2020)

....

Üniversitemizde görev yapmakta olan İdari personele yönelik olarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca Merkezi olarak Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavında Elektrik Teknikerliği sınavının 4.sorusuna itiraz edilmiş olup, sınav puanında değişiklik oluşturduğundan daha önce yapılan mülakatın iptal edilerek yeniden mülakatın yapılmasına karar verilmiştir.

Sınava başvuran ve sınav sonucunda başarılı olan adayların Rektörlük Oluru ile oluşturulan Değerlendirme Komisyonu tarafından Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği hükümleri gereğince sözlü sınavı yapılarak karara bağlanmıştır.

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Sonucu

( TEKNİKER - ELEKTRİK-ELEKTRONİK)

Başvurulan

Yazılı Sınav

Sözlü Sınav

Ortalama Toplam Puan

SN

Adı Soyadı

Puanı

(A+B/2)

AÇIKLAMA

Kadro

(A)

(B)

(%50 Yazılı - %50 Sözlü)

Tulay ÇEÇEN

Tekniker

Başarılı

Orhan BAKIR

Tekniker

Yedek

NOT: Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup, adaylara ayrıca yazı ile bildirim yapılmayacaktır.

Söz konusu sınav sonuçlarına ilişkin olarak beş iş günü içinde sınav kuruluna itiraz edilebilir.