T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Ortak Zorunlu ve Seçmeli Dersler Koordinatörlüğü

Duyuru: 2021-2022 Güz Dönemi Ortak Zorunlu Derslerin Final ve Bütünleme Sınav Tarih ve Saatleri

Üniversitemiz LMS üzerinden uzaktan eğitim kapsamında 2021-2022 Güz dönemi Ortak zorunlu derslerin Final ve Bütünleme sınav tarih ve saatleri öğretim elemanlarımızla yapılan görüşmede tabloda gibidir. Öğrencilerimizin tabloda belirtilen tarih ve saatlerde istedikleri zaman diliminde sisteme giriş yapıp, sınavlarını olabileceklerdir. Belirtilen tarih ve saatleri dışında sistem sınav olmaya kapalı olacaktır. Teknik olarak bir mağduriyet yaşanmaması için öğrencilerimiz her bir derse ait sınav için sisteme beş (5) kez girebileceklerdir. Tüm öğrencilerimize başarılar.

FİNAL

21 Ocak Cuma saat 10.00 -  13. 00’ a kadar sistem açık tutulacaktır (Final-Online)-Tüm Birimlerde

AİİT101

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I (UZAKTAN EĞİTİM)(TÜRKÇE)- Öğr. Gör. Aysel Fedai  Sınav süresi: 30 dk

YDİ101

YABANCI DİL(İNGİLİZCE)-I(UZAKTAN EĞİTİM)(TÜRKÇE)-Dr. Öğr. üyesi Halit Alkan

TDE101

TÜRK DİLİ-I (UZAKTAN EĞİTİM)(TÜRKÇE)- Öğr. Gör. Şeyma AKBAL

Edebiyat Fakültesi: Tarih ve Sosyoloji Bölümlerinin Arapça Programları.-

21 Ocak Cuma saat 10.00 -  13. 00’ a kadar sistem açık tutulacaktır  (Final-Online)

ATDE101

TÜRK DİLİ I (UZAKTAN EĞİTİM) (ARAPÇA) Öğr. Gör. Şeyma AKBAL

ATDE201

TÜRK DİLİ III (UZAKTAN EĞİTİM) (ARAPÇA) Öğr. Gör. Şeyma AKBAL

ATDE301

TÜRK DİLİ V (UZAKTAN EĞİTİM ) (ARAPÇA) Öğr. Gör. Şeyma AKBAL

ATDE401

TÜRK DİLİ VII (UZAKTAN EĞİTİM) (ARAPÇA) Öğr. Gör. Şeyma AKBAL

AAİİT101

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I(UZAKTAN EĞİTİM)(ARAPÇA)- Dr. Öğr. Üyesi Rachid Chikhou (Şekho)

Sosyoloji/Tarih (Arapça), İşletme / Siy. Bil. ve Ulus. İliş. (Arapça)/Hemşirelik (Arapça)/İlk Acil Yardım (Arapça)

AYDİ101

YABANCI DİL(İNGİLİZCE)-I(UZAKTAN EĞİTİM)(ARAPÇA)- Dr. Öğr. üyesi Halit Alkan

BÜTÜNLEME

28 Ocak Cuma saat 10.00 -  13. 00’ a kadar sistem açık tutulacaktır (Bütünleme-Online)

AİİT101

ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I (UZAKTAN EĞİTİM)(TÜRKÇE)- Öğr. Gör. Aysel Fedai Sınav süresi: 30 dk

YDİ101

YABANCI DİL(İNGİLİZCE)-I(UZAKTAN EĞİTİM)(TÜRKÇE)-Dr. Öğr. üyesi Halit Alkan

TDE101

TÜRK DİLİ-I (UZAKTAN EĞİTİM)(TÜRKÇE)- Öğr. Gör. Şeyma AKBAL

Sınav süresi: 30 dk

Edebiyat Fakültesi: Tarih ve Sosyoloji Bölümlerinin Arapça Programları.

28 Ocak Cuma saat 10.00 -  13. 00’ a kadar sistem açık tutulacaktır  ((Bütünleme-Online)

ATDE101

TÜRK DİLİ I (UZAKTAN EĞİTİM) (ARAPÇA) Öğr. Gör. Şeyma AKBAL Sınav süresi: 30 dk

ATDE201