T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ ÖMERLİ MESLEK YÜKSEK OKULU MÜDÜRLÜĞÜ

Doç. Dr. Halis SAKIZ’ın ’Etkili İletişim ve Teknikleri’ adlı söyleşisi

Yüksekokulumuz Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanlığı tarafından 05.03.2020 tarihinde düzenlenen ’Etkili İletişim ve Teknikleri’ adlı söyleşi Yüksekokulumuzun personelleri ve öğrencilerinin katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Halis SAKIZ’ın davet edildiği söyleşide, yüksekokul öğrencilerinin iş yaşamı başta olmak üzere hayatın her alanında karşılacakları zorlukları aşmak noktasında iletişimin önemine vurgu yapıldı. Ayrıca etkili iletişim metodları ile bilgi veren Sayın konuşmacı hem bilgi hem de deneyimlerini paylaştı.  Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı Bölümü öğrencilerinin merak ettikleri soruların yanıtlanmasıyla beraber, iş hayatının zor tarafları ve bu zorlukları aşabilmek için öğrencilerin aldıkları eğitimin öneminin vurgulandı.  İnteraktif bir anlayışla süren söyleşi güzel bir atmosferde sona erdi.