T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

2020-2021 YAZ OKULU BAŞVURU DUYURUSU

2020-2021 YAZ OKULU DUYURUSU

-2020-2021 Yaz Okulu Dersleri için açılması kesinleşen ders listesi ekte verilmiştir. Derslere kayıt yapacak üniversitemiz dışındaki öğrencilerin;             https://obs.artuklu.edu.tr/oibs/summer_app/login.aspx adresinden  05-07 Temmuz 2021 tarihleri arasında sisteme kayıt olmaları gerekmektedir. Misafir Öğrencilerimiz için Kullanıcı Adı: 20-T.C No, Şifre; TC’nin ilk 5(Beş) rakamıdır.

-Mardin Artuklu Üniversitesi öğrencileri Yaz Okulunda almak istedikleri dersler için 12-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında ders kaydı ve harç yatırma işlemi yapacaklardır.

Ders kayıt dönemi ve harç yatırma işlemleri aşağıda belirtilmiştir.

-Ders Kaydı, Harçların Yatırılması, Ders Kaydı Onayı: 12-16 Temmuz 2021

-2020-2021 Yaz Okulu teorik dersleri Uzaktan Öğretim şeklinde, uygulamalı dersler yüzyüze gerçekleştirilecektir.

-Üniversite içi ve Üniversite dışı öğrencilerin yaz okulu kaydının gerçekleşebilmesi için mutlaka 12-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında yaz okulu harç ücretini yatırması ve gerekli kayıt işlemlerini zamanında yapması gerekmektedir. Üniversitemiz Yaz Okulu’ndan ders alacak Misafir Öğrencilerin kendi üniversitelerinden “Mardin Artuklu Üniversitesi Yaz Okulu Dersleri İçin Onay” almış olmaları gerekmekte olup, öğrencinin herhangi bir belge ibraz etmesi istenmeyeceğinden bu konudaki sorumluluk tamamen Misafir Öğrenciye aittir.

- Üniversite içi ve Üniversite dışı öğrencilerin 12-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında http://obs.artuklu.edu.tr/oibs/ogrenci adresinden sisteme giriş yaptıktan sonra. Açılan sayfada almak istediğiniz dersleri seçip ve tahakkuk ettirilen yaz okulu ücretini öğrenci numarası ile T.C.Halk Bankasına yatırıp kaydını tamamlaması gerekmektedir. Kesin ders kayıtlarından sonra dersin başlaması için gerekli öğrenci sayısına(20 Öğrenci) ulaşılamaması halinde ders açılmayacak olup, harçlar iade edilecektir. Yaz Okulu dersleri 26 Temmuz 2021 tarihinde başlayacaktır.

-OBS kullanıcı adı ve şifresi ile MAUZEM sistemi Kullanıcı Adı ve şifresi aynı olup  https://lms.artuklu.edu.tr linkinden teorik derslerinizi takip edebileceksiniz.

-Ücret yatırıp ve açılmayan dersleri seçen öğrencilerin ücret iadeleri otomasyon sistemdeki öğrencilerin IBAN numaralarına yatırılacaktır.

- Yaz okulunda açılan derslerin ücret iadesi yapılmayacaktır.

NOT: Arapça Modem Metin okumaları-I ve Arapça Modem Metin okumaları-II dersleri listeye eklenmiş olup bu derslere başvuracak misafir öğrenciler 08 Temmuz 2021 Saat: 17.00'ye kadar başvuru yapabileceklerdir.

NOT: 08.07.2021 Tarih ve 2021/01 Nolu Yönetim Kurulu Kararı gereğince; Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde yaz okulunda verilecek olan aşağıda yazılı derslere, devam eden pandemi süreci ve hastane yetersizliğinden dolayı sınırlı sayıda öğrenci kabul edilebilecektir. 12-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak olan ders kaydı süresince aşağıda belirlenen derslerin kontenjanlarının erken dolması halinde süresinden önce ders kaydı kapatılacaktır.

DERSİN KODU

DERSİN ADI