T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Kamu, Özel ve Karma Sektör İş Birliği Koordinatörlüğü

MAÜKÖK YÖNETİM KURULU İLK TOPLANTISINI YAPTI

Mardin Artuklu Üniversitesi Kamu, Özel ve Karma Sektör İşbirliği Koordinatörlüğü (MAÜKÖK) Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaptı.

7 Aralık 2021’de MAÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar başkanlığında gerçekleştirilen toplantının katılımcıları şöyleydi: MAÜKÖK Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet Behzat Ekinci, MAÜKÖK Koordinatör Yardımcıları Öğr. Gör. Ferhat Demiralp, Dr. Öğr. Üyesi Veysi Acıbuca, Dr. Öğr. Üyesi Ömer Doru, Dr. Öğr. Üyesi Şehmus Aykol, Kurul Başkan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ömer Fazıl Emek, Öğr. Gör. İlyas Bayar.

Toplantıda alt kurullar itibariyle şöyle görev dağılımı yapıldı:

1. MAÜTAS: Başkan Dr. Öğr. Üyesi Veysi Acıbuca, Başkan Yardımcısı Dr. Arş. Gör. Yavuz Selim Gülmez,
  2. MAÜSAS: Başkan Dr. Öğr. Üyesi Ömer Doru, Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Fazıl Emek,
  3. MAÜHİS: Başkan Dr. Öğr. Üyesi Şehmus Aykol, Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. İlyas Bayar,
  4. İletişim Teknolojileri Sorumlusu Öğr. Gör. Ferhat Demiralp.

Toplantıda, her kurulun kendi alanına giren kamu, özel ve karma sektör kurum envanterini çıkarması kararı alındı.