T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ MARDİN MESLEK YÜKSEKOKULU

MUAFİYET, KAYIT DONDURMA, İKİNCİ ÖĞRETİME GEÇİŞ VE ALMAS SİSTEMİNE GİRİŞDUYURUSU

ALMS Sistemine, Uzaktan Eğitim Derslerine Erişim Linki; https://lms.artuklu.edu.tr/Account/LoginBefore

Muafiyet Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Kayıt Dondurma Formu İçin Tıklayınız;

İkinci Öğretime Geçiş Formu İçin Tıklayınız;

ALMS Sistemine, Uzak Eğitim Derslerine Erşim İçin; Sisteme erişim için Mardin Artuklu Üniversitesi resmi sitesi içerisinde Uzaktan Eğitim butonunundan kullanıcı adı ve şifresi girilerek ve ya e-devlet sistemi üzerinden giriş yapabilirsiniz.

Muafiyet Talebi İçin; 2021-2022 Güz yarıyılında Yüksekokulumuza ÖSYM tercihleri ile yerleşen ve kaydını aktifleştiren öğrencilerimizin; daha önce mezun oldukları bölümlere ait onaylı Transkript (Not Döküm) Belgesi ve ders içerikleri ile birlikte 27 Eylül-15 Ekim 2021 Tarihleri arasında Müdürlüğümüz Öğrenci İşlerine başvurmaları gerekmektedir. (Başvuru esnasında hazır matbu dilekçe tarafımızca öğrenciye verilecektir.)

Kayıt Dondurma ve İkinci Öğretime Geçiş İçin; 2021-2022 Güz yarıyılında kayıt dondurma ve normal öğretimden ikinci öğretime geçiş işlemleri için, 27 Eylül-15 Ekim 2021 tarihleri arasında Müdürlüğümüze Öğrenci İşleri birimine bizzat başvurmaları gerekmektedir. (Başvuru esnasında hazır matbu dilekçe tarafımızca öğrenciye verilecektir.)