T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ MARDİN MESLEK YÜKSEKOKULU

Kayıt Dondurma

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 24625 sayılı ve 31.03.2020 tarihli yazısına istinaden küresel salgın Yeni Koronavirüs Hastalığı (COVİD-19) nedeniyle 2019-2020 Bahar Yarıyılında isteyen öğrencilerin kayıtlarının dondurulmasına karar verilmiştir. Sözkonusu kayıt dondurma başvuruları Öğrenci işleri Otomasyon Sistemi üzerinden online bir şekilde alınacak olup 2019-2020 Bahar Yarıyılında kayıt dondurmak isteyen öğrenciler kendi otomasyon sistemlerine giriş yaparak "Başvuru İşlemleri>Kayıt Dondurma Başvurusu Yap" sekmesinden en geç 17 Nisan 2020 tarihine kadar kayıt dondurma işlemlerini yapabileceklerdir. Birimlerdeki öğrenci işleri personeli ise öğrencilerin online olarak yaptıkları başvuruları "Kayıt Dondurma Başvuru İşlemlerinden" kontrol ederek öğrenci ile ilgili kayıt dondurma işlemlerini yapması gerekmektedir.