T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ

2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI TEZSİZ YÜKSEK LİSANS ÖĞRENCİ KAYITLARIMIZ İLE İLGİLİ DUYURU

Enstitümüz İktisat, Sağlık Yönetimi ve Turizm Rehberliği İ.Ö. Tezsiz Yüksek Lisans programlarında boş kontenjan sayısı kadar 05-06-Ocak 2022 tarihleri arasında elden başvurular alınacaktır. Daha önce başvuruyu kaçıran ve başvurmak isteyen adayların 05-06- Ocak 2022 tarihleri arasında Enstitümüze şahsen veya noter vekaleti ile kesin kayıt için istenilen evraklar ile birlikte Enstitümüze başvurmaları gerekmektedir. Adaylar Enstitümüzde kesin kaydını gerçekleştirdikten sonra harcın ilk taksitini (3000 TL) Halk Bankası şubelerinden yatıracaklardır. Kesin kaydını gerçekleştirip 05-06- Ocak 2022 tarihleri arasında harcın ilk taksitini yatırmayan adayların ise 07 Ocak 2022 tarihinde kayıtları silinecektir.

-Eğitim Yönetimi İ.Ö. Tezsiz Yüksek Lisans programımızda boş kontenjan kalması sebebiyle yedek adaylar içerisinde isimleri yer alan (Eğitim Yönetimi İ.Ö. Tezsiz Yüksek Lisans Sonuçları İçin Tıklayınız) tüm adayların 05-06.2022 tarihleri arasında Enstitümüze şahsen veya noter vekaleti ile kesin kayıt için istenilen evraklar ile birlikte başvurmaları durumunda kesin kayıtları Enstitümüz tarafından gerçekleştirilecektir.

-Ders kayıtları 07 Şubat-11 Şubat 2022 tarihleri arasıdır. Kayıt haftası (07-11 Şubat 2022) Enstitümüz web sayfasında programlarımızın iletişim numaraları paylaşılacak olup kayıt ile ilgili bilgi bu iletişim numaraları üzerinden sağlandıktan sonra kesin kayıt Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden öğrenci tarafından gerçekleştirilecektir.

NOT: Adaylar şahsen veya noter vekâletiyle kesin kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Ayrıca aşağıda kesin kayıt için istenilen evrakların eksik olması durumunda Enstitümüz tarafından hiçbir surette adayın kaydı gerçekleştirilmeyecektir. Bu sebepten ötürü kayıt tarihini kaçıran aday ise kayıt hakkından feragat etmiş sayılacaktır.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENİLEN EVRAKLAR:

1. Diplomanın onaylı örneği (veya e-devletten alınacak mezuniyet belgesi)
  2. Transkript belgesinin aslı veya onaylı (resmi kurum veya noter onaylı) örneği
  3. Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (e-devletten alınabilir)
  4. Yurt dışı mezunu T.C. vatandaşı adaylar için denklik belgesi
  5. 1 Adet vesikalık fotoğraf
  6. Kimlik Fotokopisi

Adres: Kampüs Yerleşkesi Enstitüler Binası (İslami İlimler Fakültesi Yanı) 3. kat Artuklu-MARDİN

Tel: (0482) 213 40 02 (Santral)

Dahili: 7280-7490-7271-7210