T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi

Kariyer Platformu 'Yetenek Kapısı' Tarafların Kullanımına Açıldı

Tüm dünya ile birlikte ülkemizin de içinde bulunduğu bu sıra dışı koşullardan öğrenci ve mezunlarımızın mümkün olduğunca az etkilenmesini istiyoruz.

Bu süreçte öğrenci ve mezunlarımıza uzaktan da olsa destek vermeye devam ediyoruz.

Bildiğiniz üzere 2 Mart 2020 tarihinde Güneydoğu Bölgesel Kariyer Fuarı'nı gerçekleştirdik.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde gerçekleşen fuarlara katılım gösteren işverenlerimiz sağlayabilecekleri iş/staj imkanlarını,
Kariyer Merkezimiz tarafından kullanılan Yetenek Kapısı çevrimiçi kariyer platformu üzerinden öğrenci/mezunlarımızın başvurusuna açtılar.

Öğrenci ve mezunlarımız Yetenek Kapısı'na kayıt olarak yayınlanan aktif iş/staj ilanlarını inceleyip başvuruda bulunabilirler.

Bilgi için: Mardin Artuklu Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.