T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

SÜMER Gıda Fakültemizde Semir Düzenledi.

SÜMER Gıda, Fakültemiz öğrencilerine yönelik olarak, Kariyer Uygulama Merkezi'nin organize ettiği ve Amfi 1'de gerçekleştirilen bir seminer düzenlendi. Bu anlamlı etkinlikte, SÜMER'in Satış Müdürü Emre Sümer tarafından sunulan seminerde, İK Müdürü Ayşegül EMİNSOY, Ticari Pazarlama Uzmanı Elif SÜMER ve İK Sorumlusu Yasemin ACABEY’de değerli katkılar sağladı.

Seminer, hem öğrencilerimiz hem de akademik personelimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Katılım oldukça yüksekti ve salonda yer bulmak neredeyse imkansızdı. Seminer boyunca, kariyer planlaması, iş dünyasında başarılı olmanın yolları ve sektördeki yenilikler gibi konular derinlemesine ele alındı.

Konuşmacılar, kendi uzmanlık alanlarından sundukları bilgiler ve tecrübelerle katılımcılara ilham verdiler. Emre SÜMER, satış stratejileri ve müşteri ilişkileri hakkında değerli bilgiler sunarken, Ayşegül EMİNSOY insan kaynakları yönetimi ve kariyer gelişimi üzerine önemli noktaları vurguladı. Elif SÜMER, ticari pazarlama stratejileri ve piyasa dinamikleri hakkında geniş bir perspektif sunarken, Yasemin ACABEY, İK süreçleri ve çalışan motivasyonu üzerine bilgiler paylaştı.

Etkinlik, öğrencilerimizin kariyer hedeflerine ulaşmaları ve iş dünyasına hazırlanmaları açısından büyük fayda sağladı. Öğrenciler, seminerin ardından konuşmacılarla birebir görüşme imkanı buldu ve kariyerleriyle ilgili sorularını yönelttiler. Bu sayede, teorik bilgilerini pratikle pekiştirip, iş dünyası hakkında değerli bilgiler edindiler.

Sonuç olarak, fakültemiz öğrencilerine yönelik düzenlenen bu seminer, onların kariyer yolculuklarına ışık tutan, son derece verimli ve öğretici bir etkinlik oldu.