T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Koluman Monde A.Ş Üniversitemiz SKS Konferans Salonunda Seminer Düzenlendi.

Koluman Monde A.Ş., üniversitemizin SKS Konferans Salonu'nda etkileyici bir seminer düzenledi. Seminerde, Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) Başkanı Dr. Altuğ Erciş, "İş Dünyasındaki Yeni Ufuklar" başlıklı konuşmasıyla katılımcılara ilham verdi.

Dr. Altuğ Erciş, iş dünyasının dinamikleri ve gelecekteki fırsatlar hakkında derinlemesine bilgi verdiği bu konuşmada, inovasyon, teknoloji ve liderlik gibi konulara da değindi. Sunumunda, günümüz iş dünyasında başarılı olmanın yollarını ve bu yolda karşılaşılan zorlukları etkili bir şekilde anlattı.

Seminer, öğrenci ve akademisyenlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Konferans salonu, üniversitemizin farklı bölümlerinden gelen meraklı ve öğrenmeye hevesli öğrencilerle dolup taştı. Katılımcılar, Dr. Erciş'in zengin bilgi birikiminden faydalanarak, iş dünyasına dair değerli bilgiler edindi. Özellikle genç girişimciler ve kariyer planlaması yapan öğrenciler için oldukça faydalı geçti.

Etkinlik, öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağladı ve onlara gelecekte karşılaşabilecekleri fırsatlar ve tehditler hakkında önemli ipuçları verdi. Seminerin ardından, öğrencilerle birebir sohbet etme fırsatı bulan Dr. Erciş, onların sorularını yanıtladı ve kariyer tavsiyelerinde bulundu.

Koluman Monde A.Ş. tarafından düzenlenen bu etkinlik, üniversitemizin öğrencilere sunduğu değerli fırsatlardan sadece biri olarak öne çıktı.