T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Fakültemiz Öğrencilerine Mezuniyet Töreni Düzenlendi.

Fakültemizde öğrenim gören ve 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı sonunda mezuniyet sevinci yaşayan öğrencilerimiz için mezuniyet töreni düzenlendi. Bu anlamlı etkinlik, hem öğrencilerimiz hem de aileleri için unutulmaz anlarla doluydu. Akademik ve idari kadromuzun yoğun emekleri ve öğrencilerimizin azim ve kararlılığıyla dolu geçen yılların ardından gelen bu başarı, hepimiz için büyük bir gurur kaynağı oldu.

Mezuniyet törenimizde başarı belgelerini alan öğrencilerimizin yüzlerindeki mutluluk ve heyecan, salona yayılan coşku dolu alkışlarla taçlandı. Ailelerinin ve arkadaşlarının desteğiyle bu özel anın tadını çıkaran öğrencilerimiz, geleceğe umutla ve güvenle bakıyorlar.

Geleceğin meslek erbapları olan mezunlarımızın yolları ve bahtları her daim açık olsun. Onlara bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyor, her birini sevgi ve gururla uğurluyoruz. Fakültemiz, her zaman onların yuvası olmaya devam edecek ve başarılarını yakından takip edecektir.