T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Erasmus Koordinatörlüğü ve Proje Koordinasyon Ofisi Tarafından Öğrencilerimize Yönelik Eğitim

Fakültemizde, Erasmus Koordinatörü Öğretim Görevlisi İrem KARAMIK KAYA ve Proje Koordinasyon Ofisi Öğretim Görevlisi Hanife YEŞİLYURT tarafından, 29/03/2024 tarihinde 13:00 ile 16:30 saatleri arasında amfi – 1’de öğrencilere yönelik bir eğitim düzenlendi.

Bu eğitim, Üniversitemizin akademik başarısının, bölgemize ve ülkemize katkısının artırılmasında proje yetkinliğimizin güçlendirilmesi amacını taşıyordu. Fakültemizde çok sayıda öğretim üyesinin katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik, öğrencilere önemli bir fırsat sunmuştu.

Öğrencilerimizin, 2023 ve 2024 yılında Erasmus+, AB ve TÜBİTAK gibi kuruluşlarla dahil olabilecekleri akademik ve sosyal projeler üzerinde çalışmaları veya bu projelere katılmaları hedefleniyordu. Bu bağlamda, öğrencilerin bu konularda bilgi sahibi olmaları ve proje faaliyetlerine aktif olarak katılmaları, üniversitemizin proje kültürünü güçlendirmenin temel unsurlarından birini oluşturuyordu.