T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

Öğretim Üyelerimizin başarılı Akademik Çalışmaları

İİBF Fakültesi öğretim üyelerinden Musallam Abedtalas, Wissam Aldien Aloklah, Abdulhamid Alawak, Abdulnaser Aljasem ve MAÜ Turizm Fakültesi’nden Lokman Toprak ve Şehmus Aykol birlikte çalışarak akademik bir başarıya imza atmışlardır. Akademisyenlerimizin birlikte hazırladıkları makaleleri SSCI endeksinde taranan Journal of Refugee Studies’de yayınlanmıştır. “Determinants of the economic adaptation of refugees: the case of Midyat Camp” (Mültecilerin ekonomik adaptasyonunun belirleyicileri: Midyat Kampı örneği) isimli makalelerinde araştırmacılar, Midyat Mülteci Kampındaki mültecilerin ekonomik uyumunu etkileyen faktörleri araştırmışlardır.

Fakülte olarak, çalışma arkadaşlarımızın bu başarılarını tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz