MAÜ-ÇÖZMER

Üniversitemize Destek Veren İş Sektörü Temsilcilerine Vefa Ziyareti Gerçekleştirdik

Genel Sekreterimiz Eyüp Birkan, Genel Sekreter Yardımcımız Ender Altun ve Midyat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Abdurrahim Kaplan Gaziantep’te üniversitemize destek veren iş sektörü temsilcilerini ziyaret ettiler.

İlk olarak Midyat ilçemizde yapımına devam edilen Sanat ve Tasarım Fakültemizin yapımını üstlenen Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) ziyaret edilerek GAİB Genel Sekreteri Bülent Kayalı ve Ramiz Ak ile görüşüldü. Sanat ve Tasarım Fakültemizin yapımı başta olmak üzere üniversitemize desteklerinden dolayı Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) kurumuna teşekkür edildi.

Yöneticilerimiz, Gaziantep temasları kapsamında GENTAŞ A.Ş ziyaret edilerek yönetim adına Abdulkadir Çelik ile görüşüldü. Çelik, GENTAŞ Group adına üniversitemiz eğitim sürecine her alanda destek sözü verdi.

Genel Sekreterimiz Eyüp Birkan, Genel Sekreter Yardımcımız Ender Altun ve Midyat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Abdurrahim Kaplan son olarak üniversitemize önemli katkıları olan, hemşerimiz İş İnsanı ALTUNKAYA A.Ş Başkanı Mahsum Altunkaya’yı ziyaret ettiler. Genel Sekreterimiz Birkan ve beraberindekiler Altunkaya’ya eğitim sürecimize verdiği emek ve desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Mardin Artuklu Üniversitesi olarak üniversitemizim kuruluş ve gelişim sürecinde katkı sunan ve sunacak olan iş sektörü temsilcilerimize çok teşekkür ediyoruz.