MAÜ-ÇÖZMER

Üniversitemiz 2023 Stratejik Plan Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz 2023 yılına ait stratejik plan değerlendirme toplantısı Rektörlüğümüz AKM’de gerçekleştirildi.
Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, Rektör Yardımcılarımız, Dekanlarımız, Akademik ve İdari Birimlerimizin Yöneticileri katıldı.

Rektörümüz Özcoşar: “Bilgi ve Teknoloji Kalite ve Üretime Dönüştürülmeli”
2023 Stratejik Plan Değerlendirme Toplantımız Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ın açış konuşmasıyla başladı.
Üniversitemiz akademik ve idari çalışmalarıyla ilgili bilgileri paylaşan Rektörümüz, bilgi ve teknolojinin baş döndürücü bir hızla geliştiğini belirterek bilgi ve teknolojinin kaliteye ve üretime dönüştürülmesinde üniversitelerin öncü kurumlar olduğunu hatırlattı. Rektörümüz Özcoşar, üniversitelerin çalışmalarıyla bu gelişime ivme kazandırmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

YÖKAK Başkanı Yükseköğretimde Kaliteyi Anlattı
Üniversitemiz Stratejik Plan Değerlendirme Toplantısına katılan Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocabıçak, "Yükseköğretimde Kalite Güvence Sistemleri ve Akreditasyonun Önemi" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.
YÖKAK Başkanı Kocabıçak, gerçekleştirdiği farklı kalite odaklı çalışmaları nedeniyle üniversitemize teşekkür etti.
Strateji Geliştirme Daire Başkanımız Hamza Talayhan’ın stratejik plan süreci ile ilgili yaptığı bilgilendirmenin ardından Üniversitemiz stratejik plan değerlendirme toplantısı Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yılmaz Demirhan moderatörlüğünde akademik ve idari birimlerimizin stratejik plan sunumlarıyla devam etti.