Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan Üniversitemize Ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Mardin’e gelen Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Üniversitemizin konuğu oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ın daveti üzerine Üniversitemizin Sosyal Tesis ve Uygulama Otelinde bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na; Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Mardin Milletvekillerinden Cengiz Demirkaya ve Şeyhmus Dinçel, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç ile  Artuklu Belediye Başkanı Abdulkadir Tutaşı eşlik etti.

Mardin de bulunan kurumlar ile çeşitli temaslarda bulunan  Karaismailoğlu, tarihi mekanları ziyaret etti.

Üniversitemizin şehrin gelişimine katkı sunan, gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projeleri hakkında kısa bilgilendirmelerde bulunan Rektörümüz İbrahim Özcoşar, davetlerine icabet eden Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve beraberinde bulunan İl Protokolüne teşekkür etti.