MAÜ-ÇÖZMER

Sporcularımızı Törenle Ödüllendirdik

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairemiz tarafından yıl boyunca yerel, bölgesel ve ulusal turnuvalara katılan sporcularımızı ödüllendirmek üzere Sporcu Ödül Töreni yapıldı.

Törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Reşit Yıldız, Genel Sekreterimiz Eyyüp Birkan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mehmet Bayar, Yapı İşleri Daire Başkanımız ve Spor Şube Müdürümüz Mehmet Fidan, birim yöneticilerimiz, spor hocalarımız ve sporcu öğrencilerimiz katıldı.
Sporcu Ödül Töreninde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Reşit Yıldız, Genel Sekreterimiz Eyyüp Birkan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mehmet Bayar ve Spor Şube Müdürümüz Mehmet Fidan tarafından gerçekleştirilen konuşmaların ardından ödül takdimlerine geçildi.

Sporcularımız Ödüllerini Yöneticilerimizin Elinden Aldılar
2023-2024 Üniversiteler Spor Ligi (ÜNİLİG) Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Türkiye Şampiyonalarına katılan Voleybol Erkek ve Kadın takımları, Basketbol Erkek ve Kadın takımları, Erkek Futbol Takımı, Tekvando, Kick Boks, Muay Thai, Wushu ve Judo ferdi sporcu ve takımları ödüllerini Rektör Yardımcımız, Genel Sekreterimiz, SKS Daire Başkanımız ve Şube Müdürlerimizin elinden aldılar.
Törende ayrıca Üniversitemiz Fakülteler/MYO'lar arası Futbol Turnuvamızda finalist olarak ilk iki sırada yer alan Midyat Meslek Yüksekokulumuz ve Savur Meslek Yüksekokulumuz da kupalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Reşit Yıldız ve Genel Sekreterimiz Eyyüp Birkan’ın elinden aldılar.

Tören sonrasında sporcularımız, hocalarımız ve yöneticilerimiz birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektiler.