MAÜ-ÇÖZMER

Şırnaklı Liseli Öğrenciler Üniversitemizi Ziyaret Etti

Şırnak İdil Karalar Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi ziyaret ettiler.

Üniversitemiz Mardin Artuklu’yu görmek ve bölümlerimizi tanımak amacıyla öğretmenleriyle birlikte Üniversitemize bir gezi programı düzenleyen Şırnaklı Liseli Öğrenciler Üniversitemiz Rektörlük binası, AKM Salonları, Kütüphane, Kampüs ve Kasımiye Medresesi yerleşkelerini gezdiler.

Şırnaklı Öğrencilerin Tercihi MAÜ Olacak

Üniversite ortamından ve kendilerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok memnun olduklarını belirten öğrenciler seneye Mardin Artuklu Üniversitesini tercih edeceklerini ve Mardin’e MAÜ öğrencisi olarak tekrar geleceklerini ifade ettiler.

Öğrenci ve Öğretmenler Eski Mardin ve Midyat’ı da Gezdiler

Şırnaklı öğrenciler, Üniversitemizin ardından tarihi şehrimiz Mardin’i ve Midyat’ı da gezdiler.