MAÜ-ÇÖZMER

Öğrencilerimiz Kick Boks’ta 3 Türkiye Derecesi Aldı

Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonası Türkiye Kick Boks Federasyonu ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Mersin'de düzenlendi.

Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasına katılan Üniversitemiz üç farklı kategoride Türkiye Derecesi elde etti.
Türkiye Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasına Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlı koordinasyonunda katılan öğrencilerimiz Cihan Sunar 51 kiloda Türkiye 2.si, Emre Akbaş 81 kiloda Türkiye 2.si ve Süleyman Baran 91+ kiloda Türkiye 3.sü olmayı başardı.
Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, öğrencilerimiz Cihan Sunar, Emre Akbaş ve Süleyman Baran’ı tebrik ederek başarılarından dolayı kendilerine ve başarılarında emeği geçen hocalarına teşekkür etti.