Güvenlik Görevlilerimize Yönelik Seminer Düzenledik

Güvenli, verimli ve başarılı bir 2022-2023 Akademik Yılı için hazırlıklarımıza devam ediyoruz.

Hazırlık çalışmaları kapsamında Üniversitemiz  ve Mardin İl Emniyet Müdürlüğü işbirliği içerisinde özel güvenlik görevlilerine yönelik güvenlik tedbirleri semineri verildi.  Seminer Üniversitemizin Vali Kılıçlar Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

İki gün süreyle devam eden seminere Üniversitemiz kampüsü alanında, kampüs alanı dışında bulunan eğitim alanlarında ve öğrenci yurtlarında görev yapan bütün özel güvenlik görevlileri katıldı.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü ilgili Eğitim Görevlileri  yetkilileri tarafından verilen seminerlerde özel güvenlik görevlilerine Özel Güvenlik Hukuku, Genel Kollukla İlişkiler, Halkla İlişkiler, Etkili İletişim, Toplumsal Olaylara Müdahale ve Kitle Psikolojisi, Uyuşturucu Madde Bilgileri, Asayiş Hizmetleri ve Terörle Mücadele konularında ayrıntılı bilgi verildi.