Bahar Şenliğimiz Tüm Hızıyla Devam Ediyor..

Üniversitemizde 'Toplu Mezuniyet Töreni ve Bahar Şenlikleri' programımızın 2. günü de farklı etkinliklerle kutlandı.... .... ....

Üniversitemiz kampüs alanında düzenlenen ve öğrencilerin gönlünce eğlendiği bahar şenlikleri etkinliklerinin ikinci günü de dolu dolu geçti.

Etkinlik dizisinde; öğrenciler ile tezhip ve çini etkinliği, Müzik Dinletileri, Kampüs alanında bisiklet turu, eğlenceli stafet yarışları( çuval yarışı ve halat çekme yarışı),  üniversite öğrencileri ile uçurtma festivali, açık mikrofon yetenek yarışması ve MAÜ Öğrenci Toplulukları tarafından düzenlenen etkinlik stantları ile öğrenciler doyasıya eğlendi. Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar gün boyu şenlik alanında öğrenciler ile çeşitli etkinliklere katılarak öğrencilerin sevincine ortak oldu.

Akşam düzenlenen konser programında Ses Sanatçısı Cem Karaboğa ve ekibi sevenlerine birbirinden güzel parçalar seslendirerek hayranlarını coşturdu.  Konser sonunda gök yüzüne gönderilen dilek fenerleri  geceye renk kattı.