MAÜ-ÇÖZMER

Ateş Başında Geleneksel Çay Simit Buluşmamızı Yaptık

Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, öğrencilerimizle buluşmalarına devam ediyor.

Düzenli olarak öğrenci odaklı çalışmalara imza atan ve öğrencilerle bir araya gelen Rektörümüz, yine öğrencilerle sıcak bir buluşmaya imza attı.

Ateş Başında Rektör Öğrenci Çay Simit Buluşması

Rektörümüz Özcoşar, üniversite kampüsünde öğrencilerle ateş başında çay simit eşliğinde bir araya geldi.

Yakılan ateşlerin etrafında düzenlenen ve geleneksel hale gelen Rektör Öğrenci Çay Simit buluşması öğrencilerimizin yoğun ilgisi ve katılımıyla gerçekleşti.

Üniversitelerinin öğrencilere akademik başarının yanında mutluluk da kaynağı olmasını istediklerini belirten Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, öğrencilerin gönlünde ve zihninde hep özlemle, tebessümle ve güzellikle Mardin Artuklu Üniversitesini hatırlamalarını istediklerini kaydetti.

Rektörümüz Özcoşar: ‘Öğrencilerimiz Her Güne Mutlulukla Başlasın İstiyoruz’

Her alanda gerçekleştirdikleri akademik çalışmaların yanında öğrencilerin kendilerini iyi hissedecekleri ortamlar oluşturmayı önemsediklerini ifade eden Rektörümüz Özcoşar, öğrencilerimizin üniversitelerinde her yeni güne yeni mutluluklarla başlamaları için sebepleri var dedi.

Rektörümüz buluşmaların yıl boyunca farklı bölümlerde devam edeceğini sözlerine ekledi.

Rektör’ün düzenli olarak kendileriyle görüştüğünü, etkinliklerine katıldığını belirten öğrencilerimiz kendilerini önemsemesi ve bu sıcak ortamları kendilerine sağlaması nedeniyle Rektörümüze çok teşekkür ettiler.

Ateş Başındaki Buluşma Öğrencilerimizin Yüreğini de Isıtıyor

Ateş başında gerçekleşen sohbetlerin hem bedenlerini hem gönüllerini ısıttığını söyleyen öğrencilerimiz yeni buluşmaları heyecanla beklediklerini sözlerine eklediler.

Ateş başında gerçekleştirilen geleneksel ‘Rektör Öğrenci Çay-Simit Buluşmasında' öğrencilerimiz, Rektörümüz Özcoşar’la ayaküstü sohbet edip bol bol hatıra fotoğrafı da çektiler.

Müzik dinletisi ve yöresel halay oyunuyla devam eden buluşma, Rektörümüzün öğrencilerimizle günün anısına toplu hatıra fotoğraf çekmesiyle sona erdi.

Rektörümüz ve öğrenciler hatıra fotoğrafında gelecek yeni buluşmalara birlikte el salladılar.