T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

• SAAT

MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

SATIN ALMA İLANI

Üniversitemiz Rektörlüğü Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı Radyo, Televizyon ve Sinema Anabilim Dalının Dicle Kalkınma Ajansı'nın 2021 yılı fizibilite destek programı çerçevesinde TRC3/21/FZD/0008 nolu “Artuklu Medya Merkezi Fizibilite Desteği Projesi” Fizibilite Çalışması kapsamında fizibilite raporu hazırlanması işlemi için hizmet alımı.

1) İDARENİN

a) Adresi : Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü, Rektörlük Binası Nur Mahallesi Diyarbakır Yolu Üzeri 47200 Artuklu/MARDİN

b) Telefon ve Faks No : (0 482) 213 4002

c) Elektronik posta adresi :

2) SATIN ALMA KONUSU İŞİN

a) Niteliği : Fizibilite Raporu Hazırlanması İşi

b) Yapılacağı yer : Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü Güzel Sanatlar Fakültesi

c) Miktarı : 1 Adet

3) SATINALMA

a) Yapılacağı yer : Mardin Artuklu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde yapılacaktır.

b) Satınalma usulü : 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu gereğince Doğrudan Temin ile yapılan alımlar.

4) İHALEYE KATILACAKLARDA ARANACAK ŞARTLAR

a) Teknik Şartnamede ve ekinde (Fizibilite Desteği Etüdü Formatı) belirtilmiştir.

5) Dikkat Edilecek Hususlar:

a) Bu teklifin 02/ 06/ 2022 tarihi saat 17.00’ ye kadar faks, web yoluyla gönderilmesi veya elden teslimi

b) Fiyatların KDV dahil TL olarak teklif edilmesi,

c) Teklifi uygun görülen firmanın “Vergi Borcu Yoktur” yazısı getirmesi gerekmektedir.

ç) Fizibilite raporu hazırlanması işlemine ait ödeme, iş bitiminden sonra raporun incelenip uygun görülmesini müteakip ilgili firmanın hesabına yapılacaktır.

SIRA NO

HİZMET ADI VE ÖZELLİKLERİ

MİKTAR

BİRİM

Fizibilite Raporu Hazırlanması

Adet

İLAN OLUNUR

Teklif Mektubu için tıklayınız.

Teknik şartname A için tıklayınız.

Teknik şartname B için tıklayınız.

T.C. Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü