T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

Burak YILDIRIM'ın "Boşluk ve Varlık" adlı Çevrimiçi Seramik Sergisi

Trakya Üniversitesi-Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu-El Sanatları Bölümü-Seramik ve Cam Tasarımı Programı Öğretim Görevlisi Burak YILDIRIM'ın "Boşluk ve Varlık" isimli seramik sergisini 30 Ağustos 2021 tarihine kadar galeriartuklu.com sayfamızda ziyaret edebilirsiniz.

_______________________

Galeri Artuklu kültürel değerleri çağdaş bir bakış açısı ile yorumlayan, bölgesel değerlerden güç alan, sanat alanında özgün, yaratıcı ve evrensel düzeyde ulusal ve uluslararası sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmayı kendisine misyon olarak belirlemiştir. Evrensel ilkelere dayalı, yerelden güç alan, sanatsal faaliyetlerde yenilikçi ve eleştirel bir bakışı ile, ahlaki değerlerle donanmış, sanata katkı sağlayacak faaliyetlerin görünürlüğüne katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Fakülte galerimiz etik kuralları çerçevesinde güvenirlilik, dürüstlük, şeffaflık, tarafsızlık ve yeniliklere açıklık ilkelerine bağlı kalarak, sanatçıların, sanat gruplarının ve öğrencilerin sanat etkinliklerine ev sahipliği yaparak, toplumsal ve kültürel alanda sanatın gelişiminde bir rol edinmeyi kendisinde misyon edinmiştir.