T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

Uzaktan Desen Resim Bölümü Öğrenci Sergisi

Mardin Artuklu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencilerinin uzaktan eğitim sürecinde Desen dersi kapsamında ürettikleri çalışmalarından oluşan “Uzaktan Desen” başlıklı sergi, Mardin Artuklu Üniversitesi kampüsü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) binası kafeteryasında 25 Kasım - 7 Aralık 2021 tarihleri arasında izlenebilecektir.

Desen dersini yürüten Dr. Öğr. Üy. Rebuar Rezzak İLGE’nin koordinatörlüğünde, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Resim Topluluğu’nun destekleriyle hazırlanan ve Abbas BAYHAN, Abdulcelil İMİR, Ayhan AKİKOL, Baran AYKUTBAY, Berfin SORĞUÇ, Cemal AKTAŞ, Derya CIRIK, Devran GÜLEN, Dilan DEMİR, Dilara TOPRAK, Dilber ASLAN, Dilek TUNÇ, Edanur TANRISEVER, Elif ACABEY, Eylem BEKEN, Fatime GÜL, Fatma KILINÇ, Hazel Nisa OCAK, Hivdanur YÜCE, Mahmut ÖZTEKİN, Mazlum ARSLAN, Nalan AYCAN, Nazlıcan KELEKÇİER, Nofa ER, Nuran ABA, Nurhan GÜLTEKİN, Rojdit TARAKÇI, Sunay BAŞAKÇI, Şerif AVCI, Şilan BARAN, Şirin SAĞLAM, Şükran KALKAN, Türkan KAYNAK, Yağmur KARAASLAN, Yasemin YEŞİLMEN, Yeliz ÖZDEMİR ve Zeynep Sude YAPA’nın çalışmalarından oluşan “Uzaktan Desen” sergisine tüm halkımız davetlidir.

Tarih: 25 Kasım - 7 Aralık 2021

Yer: MAÜ Kampüsü Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) Binası Kafeteryası