T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavında Başarılı Olan Adayların Kayıt İşlemlerine İlişkin Duyuru

Mardin Artuklu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü 2020/2021 özel yetenek sınavında başarılı olan adayların kayıtları aşağıdaki tarihlerde alınacaktır:

Asil Adaylar İçin Kayıt Tarihleri:

07-11 Eylül 2020

Yedek Adaylar İçin Kayıt Tarihleri:

14-16 Eylül 2020

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi.
  2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  3. 2 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda vesikalık fotoğraf.
  4. YÖKSİS ASAL sorgulamada askerlik ile ilgili sorunu çıkan erkek adaylar, askerlik şubesinden "askerlikle ilişiği olmadığına dair belge" getireceklerdir.

*Adayların kayıt için bizzat veya noter onaylı vekaletname ile Mardin Artuklu Üniversitesi Kampüsü (Diyarbakır yolu 5.km) Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci İşleri bürosuna başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.