T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

Resim Bölümü Özel Yetenek Sınavı Başvurusu Hakkında Duyuru

Mardin Artuklu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi

Resim Bölümü 2022-2023 Özel Yetenek Sınavı

Sevgili adaylar, hepinize şimdiden başarılar diliyoruz. Aşağıda yazılı olan talimatları dikkatle okumanız, sınav başvurunuzun problemsiz olması için oldukça önemlidir.

-Resim Bölümü lisans programı Özel Yetenek Sınavına bu yıl yapılacak başvurular bireysel veya posta yoluyla yapılacaktır.

-Sınav başvurusunu bireysel yani yüzyüze yapacak adaylar aşağıda yazılı olan gerekli evrakları Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci İşleri Birimine teslim ederken Sınav Giriş Belgesi'ni öğrenci işleri ofisinde doldurarak kendi yanlarına alacaklardır.

-Posta yoluyla başvuru yapacak adaylar ise Sınav Giriş Belgesi'ni diğer belgeler ile birlikte gönderip sınavdan önce 09:15'de Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci İşleri Biriminden almak zorundadır. Sınav Giriş Belgesi olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

-Sınava posta yoluyla başvuracak adaylar, gönderilerinin 8-12 Ağustos tarihleri içerisinde en geç 12 Ağustos 16:30'a kadar fakültemizin gerekli birimine ulaşmasını kontrol ederek, belgelerinin ulaştığına emin olmalıdır. Postada yaşanacak herhangi bir aksilik  ve adayların belgelerini vaktinde göndermemeleri adayın sorumluluğundadır.

-Bireysel veya postayla başvuracak tüm adaylar beyan edecekleri belge ve bilgilerin doğruluğundan sorumludur.

-Posta yoluyla başvuru yapacak adaylar için adres: Mardin Artuklu Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrenci İşleri Birimi. Kampüs Yerleşkesi/Diyarbakır Yolu 5. Km Artuklu/MARDİN

+90 482 213 40 02 (Fakülte Öğrenci İşleri Dahili No: 7501)

GEREKLİ EVRAKLAR:

SINAV TAKVİMİ

Giriş Sınavı Başvuruları

8-12 Ağustos 2022

Sınav Tarihi

22 Ağustos 2022 (Saat: 10.00)

Sınav Sonuç Duyurusu

23 Ağustos 2022

Sonuçlara İtiraz Süreci

24-26 Ağustos 2022