T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ

Doğumunun 100. Yılında Necati Cumalı Ulusal Jürili Çevrimiçi Karma Sergi

Doğumunun 100. Yılında Necati Cumalı Karma Sergisi, bu yıl 13 Ocak 2021 tarihinde 100. Doğum Yıldönümünü kutladığımız Türk edebiyatının ve sanatının en üretken isimlerinden, “Yaşlanmaz Şair Çocuk” Necati Cumalı anısına Mardin Artuklu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ortaklığı ile gerçekleştirilmektedir. Necati Cumalı’nın hayatına, eserlerine ve bu eserlerden sinemaya uyarlanan filmlere ilişkin resim, illüstrasyon, grafik, karikatür, video, alanlarından sergiye katılan sanatçılarımıza bu kıymetli eserleri bizimle  paylaştıkları için çok teşekkür ederiz. Sergi 17-25 Mayıs tarihleri arasında galeriartuklu.com adresinden ziyaret edilebilecektir.

Küratörler: Mehmet IŞIK - Emre AŞILIOĞLU
Sanatçılar: Abdulcelil İMİR • Arif Esen BAYKURT • Arzu BOR KOCAMAN • Ayşegül TÜRK • Banu ERŞANLI TAŞ • Baran ALKANER • Burak YILDIRIM