T.C. MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ Erasmus Koordinatörlüğü

2021-2022 Akademik Yılı Personel Hareketliliği Sonuçları Nihai Başvuru Sonuçları Güncellenmiştir.

29 Kasım 2021 tarihinde Erasmus+ Koordinatörlüğümüzce açıklanan Nihai Sonuçların ardından Ulusal Ajans tarafından üniversitemize ek hibe tahsis edilmiş, Eğitim Alma Hareketliliği için kontenjan 7'ye, Ders Verme Hareketliliği için ise 10'a çıkarılmıştır. Güncel liste için aşağıdaki linklere tıklayınız.

Eğitim Alma Hareketliliği Sonuçları

Ders Verme Hareketliliği Sonuçları

“Bu başvuruların değerlendirilmesi ve nihai karar verme aşamasında değerlendirmeyi yapan personel ile başvuru sahipleri arasında değerlendirmeyi yapan personelin tarafsızlığını etkileyebilecek herhangi bir kişisel ilişki bulunmamaktadır. Karar, tarafsızlık ve şeffaflık kurallarına uygun bir şekilde verilmiştir.”

Kişisel Verilen Korunması Kurulu (KVKK) ve Avrupa Birliği Genel Veri Koruma Tüzüğü (GDPR) hükümlerine uygun hareket etmek üzere, seçim sonuç listesi, personellerin kişisel bilgilerini muhafaza edebilmek ve 3. kişiler tarafından anlaşılmasını engellemek adına ad-soyadın ilk harfleri paylaşılması, T.C. Kimlik numaralarının 3.,4. ve 7., 8. sayısı gizlenmesi suretiyle ilan edilmiştir.