Uzak Eğitim Sisteminin Kullanımı İle İlgili Bilgilendirmeler

Uzak Eğitim Sistemi Nasıl Kullanılır?

• Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sistemine lms.artuklu.edu.tr web adresinden öğrenci işleri otomasyon sistemi (obs.artuklu.edu.tr) adresinde geçerli olan kullanıcı adı ve şifreleriniz ile giriş yapabilirsiniz. Sistemler entegre halde çalıştığı için Öğrenme Yönetim Sistemine sadece öğrenci işleri otomasyon sisteminde (obs.artuklu.edu.tr) geçerli olan kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapabilirsiniz.

• Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sistemine giriş yapabilmek için öğrenci işleri otomasyon sisteminde (obs.artuklu.edu.tr) kaydınızın ve geçerli bir şifrenizin tanımlı olması gerekmektedir. Üniversitemize yeni kayıt olan öğrencilerin öğrenci işleri otomasyon sistemine giriş için belirlenen Kullanıcı Adı: Öğrenci numarası, Şifre: T.C Kimlik numarasının ilk 5 rakamıdır. Öğrenci numaranızı öğrenmek için TIKLAYINIZ.

• Öğrenci işleri otomasyon sistemi giriş şifrenizi bilmiyor veya unuttuysanız öğrenci işleri otomasyonunda (obs.artuklu.edu.tr) Öğrenci Girişi butonunu tıklayarak Şifremi Unuttum seçeneği ile şifrenizi güncelleyebilirsiniz. Uzaktan Eğitim Öğrenme Yönetim Sistemine (lms.artuklu.edu.tr) giriş yapabilmeniz için ders kaydınızın tamamlanmış ve danışman öğretim elemanı tarafından onaylanmış olması gerekmektedir. Bu süreç içerisinde ders kaydını tamamlayıp danışman öğretim elemanın onayı ile birlikte aktif öğrencilerimiz Öğrenme Yönetim Sistemine aktarıldıktan sonra giriş yapabilecektir.

• Öğrenme Yönetim Sistemi ile ilgili yaşadığınız sorunlar için mauzem@artuklu.edu.tr adresine mail yolu ile ulaşabilirsiniz.